Emilia Mäkisen TOP 3 – Toverin toimitus esittelee kolme kovinta juttua juuri nyt

TOP 3 – toimittaja Emilia Mäkinen

 

 

1. Valokuvaaminen

Luontokuvien kautta kevään merkkejä on mukava tarkastella, jos aloittaa kuvien ottamisen hyvissä ajoin. Myös valon lisääntyminen ja muut luonnon muutokset tulevat hyvin esille kuvien eroavaisuuksista. Ottamistaan kuvista voi koota vaikka aikajanan. Myös mukavien lifestyle-kuvien ottaminen voi piristää elämää, ja niistä voi tehdä kauniin kokoelman vaikka Instagramiin.

 

2. Tee

Tee lämmittää ja piristää kylmää kevätpäivää, lisäksi on kiva herätä aamulla lämpimän kupposen äärelle. Kokeile perinteisen teen lisäksi erikoisempiakin laatuja, saatat löytää niistä uuden lempparin! Perinteisten teehetkien tapaan voit myös valmistaa kauniita leivoksia teen kanssa tarjoiltavaksi ja luoda todellisten teehetkien hengen omaankin kotiin. Perinteisesti iltapäiväteen kanssa tarjoillaan esimerkiksi skonsseja ja kurkkuvoileipiä sekä kuivakakkuja. Reseptejä löytyy netistä runsaasti esimerkiksi hakusanoilla ”scones recipe” tai ”seed cake recipe”.

 

3. Rentoutuminen

Erityisesti abeille (ja miksei myös muille ahkerille opiskelijoille) vinkki loppuviikkojen paineiden keskelle ja niistä palautumiseen on rentoutuminen. Varaa aikaa vaikka vain tunnin verran omaa luovuutta varten ja nauti siitä ilman syyllisyyden tunnetta. Olet ansainnut sen! Katso vaikka lempisarjaa tai -elokuvaa, piirrä, lue hyvää kirjaa tai nauti yhdessäolosta perheen, kaverin tai vaikka rakkaan lemmikin parissa ja ajattele mukavia ja rauhoittavia asioita. Syö lempiherkkuasi tai käy virkistävällä kävelyllä, mikä nyt onkin juuri sinulle mieleisintä!

 

 

 

Teksti: Emilia Mäkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *