Kaamoksesta selviytymisen TOP 3

Kaamos on aika, jolloin pimeys valtaa suurimman osan vuorokaudesta. Kaamoksen aikaan monen jaksaminen on huomattavasti heikompaa kuin yleensä, ja se on ihan ok. Haluan kuitenkin antaa muutaman vinkin, jos ne vaikka auttaisivat.  

1. Muistetaan levätä ja ottaa omaa aikaa. Ei rankaista itseämme siitä, että jaksaminen on lopussa vaan mieluummin vähennetään työmäärää ja pyydetään apuaKoulussa kannattaa pyytää lisäaikaa, jos tuntuu, ettei millään ehdi tehdä kaikkea. 

2. Hyggeillään eli panostetaan mukavuuteen ja kodikkuuteen. Kaivetaan kynttilät ja villasukat kaapeista ja hengaillaan kuumaa juomaa nauttien. Lämmittävät villasukat, tunnelmalliset kynttilät ja lämmin juoma lempimukiin ovat paras tapa viettää koti-iltaa.

3. Vietetään aikaa ystävien, perheen ja muiden rakkaiden ihmisten kanssa. 

Tsemppiä puolivuotiseen marraskuuhun!

Teksti: Milja Vertola 20D 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *