Toverin toimitus esittelee kolme kovinta juttua juuri nyt: Milja Vertolan TOP 3

1. Kahvi

Kahvipassin täyttymisen ansiosta saatu ilmainen kahvi. Ilmainen kahvi muistuttaa siitä, kuinka juot liikaa kahvia, mutta salaisesti olet onnellinen, kun tuhlaamisesi palkitaan.

2. Bussit

Bussit, jos ne tulevat juuri sopivasti. Nysset, bussit, ne paholaiset tuntuvat olemaan aina joko myöhässä tai liian ajoissa. Joskus kuitenkin ne täysin sattumalta tulevat juuri sopivaan aikaan, ja se jos jokin saa ilon tunteen aikaiseksi.  


3. Pyykkivuoro

Etenkin yksin asuessa pyykkivuoron varaaminen saattaa unohtua, ja juuri silloin vapaa pyykkivuoro on ihme. Jos kuivaustilaa ei ole paljoakaan, lakanoiden kuivaus saattaa muuttaa asunnon lakanamajaksi. Kuivaushuone on taloyhtiön käytetyin tila, ja jos sellainen on vapaana, SE KUULUU HYÖDYNTÄÄ!

Teksti: Milja Vertola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *