Jonna Rantasen TOP 3 – Toverin toimitus esittelee kolme kovinta juttua juuri nyt

1. Piknik kavereiden kanssa

Kevät on täällä ja aurinko paistaa. Miksi ei siis lähteä ulos kavereiden kanssa esimerkiksi piknikille? Kokoa siis kaveriporukka kasaan ja järjestäkää piknik nyyttäriteemalla – jokainen tuo jotain tarjottavaa. Piknik on helppo ja opiskelijabudjettiin sopiva ajanviettotapa kavereiden kanssa. Mikään ei voita aurinkoista kevätpäivää hyvässä seurassa herkkuja nauttien!

 

2. Greyn anatomia 

Greyn anatomian 15. kausi on käynnissä ja lähestymässä päätösjaksoa. Sarja sijoittuu sairaalamaailmaan, jossa seurataan fiktiivisen sairaalan kirurgien ja harjoittelijoiden työtä vaativassa työssä – eikä ihmissuhdedraamaltakaan vältytä. 

Ahmin itse joululomalla kaikki 14 kautta ja nyt katselen 15. kautta Ruutu+:n kautta. Vaikka kammoankin yleensä sarjoja, joissa on useita kausia, on Greyn anatomia niin koukuttava, että tekisi mieli ahmia kaikki jaksot yhdeltä istumalta! Näin lääketieteelliseen tähtäävänä sarjan aihekin tietysti sopii kuin nenä päähän.

 

3. SM-liigan finaalit

Kiekkofanille kevät on parasta aikaa, sillä tälläkin hetkellä käynnissä on sekä SM-liigan finaalit että U18 MM-kisat. Pikkuleijonat eivät valitettavasti ole kisoissa loistaneet, vaikkakin Suomi voitti Sveitsin ‘’kohtalonpelissä’’ 12-0. SM-liigan mestaruudesta puolestaan taistelevat tällä kaudella Kärpät ja HPK. Vaikka Kärpät lieneekin ennakkosuosikki, kaikki sympatiani menee Hämeenlinnan suuntaan HPK:lle!

 

Teksti: Jonna Rantanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *