Lauri Elfvingin TOP 3 – Toverin toimitus esittelee kolme kovinta juttua juuri nyt

TOP 3 – Lauri Elfving

 

 

1. Horizon Zero Dawn

 En pelaa konsoli- tai tietokonepelejä enää hirveän ahkerasti, mutta tämän pelin parissa olen kieltämättä viettänyt hävettävän paljon aikaa. Nappasin tämän yhden viime vuoden parhaiten arvostelluista peleistä Playstationin digitaalisesta alelaarista noin kuukausi sitten, ja täytyy sanoa, että tämä on aivan ”must have” -peli. Horizon Zero Dawn on toimintaseikkailu tulevaisuudessa, jossa ihmiset eivät enää ole maapalloa hallitseva laji. Upea visuaalinen ilme ja ajatuksia herättävä tarina tekevät tästä pelistä kiistatta yhden viime vuoden parhaimmista. Suosittelen.
 
2. Elokuvat
Olen innostunut elokuvista tosissani viimeisen vuoden aikana. Tarinankerronta ja elokuva sen välineenä on minua kiehtova aihe, minkä takia olen alkanut katselemaan enemmän elokuvia ja (hyvin amatöörimäisesti) analysoimaan niiden ominaisuuksia. Innostukseni herätti lahjaksi saamani George Lucasin elämäkertakirja, jossa kurkistetaan muun muassa Star Wars -elokuvien kulissien taakse. Juuri tällä hetkellä odotan eniten seuraavaa Avengers-elokuvaa, joka julkaistaan lähiaikoina.
 
3. Ulkoilu koiran kanssa

Huhti- ja toukokuu ovat erinomaisia ulkoiluaikoja. Tähän aikaan hyttysiä ja muita kiusankappaleita ei ole vielä merkittävästi, mistä kannattaa kyllä nauttia niin paljon kuin vain voi. Metsässä tarpomisesta tähän aikaan tekee miellyttävää myös se, että vasta lumen alta paljastunut aluskasvillisuus on vielä niin paljasta, ettei se ole tiellä. Kesäisin reitti, jota pitkin kuljen koiran kanssa, on niin kasvillisuuden peitossa, että voisi erehtyä eksyneensä Amazonin seudulle. Anyways, ulkoilkaa ihmiset, se virkistää.

 

Teksti: Lauri Elfving

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *