IB-linjan Extended Essay -esittelyjen kuvasatoa!

EE-fair on IB:n jokavuotinen tapahtuma, jossa IB:n vanhimmat opiskelijat pääsevät esittelemään Extended Essay -työnsä pre- ja 2. luokan IB:läisille. Extended Essay on nimensä mukaisesti pidempi tutkielma, jonka IB-opiskelijat kirjoittavat valitsemastaan aiheesta. Lähes vuoden työ huipentuu EE-fair:iin, kun 3. vuoden IB:läiset esittelevät tutkielmiaan muiden aineiden opettajille ja nuoremmilleen sekä antavat kallisarvoisia neuvoja 2. luokan opiskelijoille, joilla on pian edessä sama urakka.

The EE-fair is an annually held event for Rellu’s IB students in which the seniors get to showcase their Extended Essays to pre, and first-year IB students. It is the culmination of almost a year’s worth of work, where IB-students share the fruits of their research and thoughts on a specific topic that is of great interest to them with teachers and each other, giving precious advice to younger students who soon face the same task.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *