Nea Riutan TOP 3 – Toverin toimitus esittelee kolme kovinta juttua juuri nyt

1. Lenkkeily

Urheileminen auttaa jaksamaan paremmin arjessa, ja sitä kehotetaankin harrastamaan vähintään neljä kertaa viikossa. Pispalan maastot tarjoavat hyvät mahdollisuudet harrastaa ulkoliikuntaa muun muassa kävelyn, juoksemisen ja porrastreenin muodossa. Juoksemiseen jää myös helposti koukkuun, ja se on yksi parhaimmista tavoista kohottaa kuntoa. Siksi suosittelenkin jokaiselle helppoa tapaa harrastaa liikuntaa, koska se ei maksa mitään ja raitis ilma nostaa aivojen vireystilaa.

 

2. Kahvi

Kahvi on läsnä jokapäiväisessä elämässäni, ja se auttaa minua jaksamaan erityisesti pitkien koulupäivien jälkeen. Kahvista ei ole tullut vielä minulle riippuvuus, joten päivät sujuvat mallikkaasti ilmankin sitä. Kahvimerkeistä suosin erityisesti Juhla Mokka– ja Presidentti-kahvia, mutta merkillä harvoin on väliä, jos on samanlainen kahvin ystävä kuin minä. Moccamaster-kahvinkeitintä en vielä omista, mutta ehkä joulupukki muistaa minua sitten ensi vuonna. 

 

 

3. Pukumiehet (Suits)

Pukumiehet (Suits) on yhdysvaltalainen draamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat erään lakifirman toimintaan ja erilaisiin oikeudenkäynteihin. Sarjassa seurataan päähenkilö Miken elämää ja etenemistä urallaan asianajajana. Suosittelen sarjaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oikeustieteellisistä opinnoista tai muuten vain innostuneita laista ja yritystoiminnasta. Puhumiehet-sarjaa on tuotettu kahdeksan kautta, joista seitsemää näytetään Suomessa. Eipä ainakaan lopu jaksot kesken, jos innostut aloittamaan sarjan katsomisen. 

 

Teksti: Nea Riutta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *