Mitä ihmettä Rellussa tapahtuu myöhään illalla?

Koulu on loppu, eikä siellä näy liikehdintää. Oppilaat ja opettajat ovat kadonneet paikalta. Kello on 22.59 illalla: kenenkään ei pitäisi olla Rellussa. Viidennen kerroksen ikkunassa palaa kuitenkin edelleen yksinäinen valo.

Järkevä selitys tapahtumalle olisi inhimillinen unohdus. Kyseessä ei kuitenkaan ole yksittäistapaus. Valoista, joiden yleisimpinä paikkoina ovat viides ja toinen kerros, on tehty havaintoja jo pitkin syksyä ja jopa kesäloman aikana. Satunnaisista aikaväleistään johtuen niitä on vaikea ennakoida, eikä niiden alkuperästä olla siksi päästy vielä selville.

Asustaako Rellun tiloissa kenties siis joku? Onko kyseessä joku erityisen ahkera oppilas vai onko kyse jostakin yliluonnollisemmasta? Hui!

 

Teksti: Annika Pajari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *